طرح ولایت دوره‌ی تقویت مبانی فکری, مقابل شبیخون فرهنگی دشمن است

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش اندیشه های بنیادین (مآب) مراسم یادواره شهدای دانشگاه فرهنگیان اراک با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر الهی راد در تاریخ 30 اریبهشت ماه 1398 برگزار گردید.

این مراسم که با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اراک حضور داشتند، رئیس مرکز آموزش اندیشه‌های بنیادین (مآب)   گفت: یکی از آیات کلیدی قرآن کریم که با آن می‌توان بسیاری از مسائل را تحلیل کرد و در سوره شریفه علق آمده است‌. خداوند متعال می‌فرمایند: (کلا ان الانسان لیطغی ان رآه استغنی) مطمئنا وقتی برای این انسان حالت استغنی و بی‌نیازی ایجاد شود این انسان طغیان می‌کند. این جزء سنت‌های قطعی خداوند درباره انسان است. چه کسانی طغیان میکنند؟ مستکبرین.چرا؟ چون فکر می‌کنند دارا و بی نیاز هستند.

عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در ادامه راه‌ حل این طغیان و سرکشی را توضیح دادند: وقتی برای خودم یک حاج آقا می‌شوم، آقای دکتر می‌شوم، خانم مهندس می‌شوم و فکر می‌کنم خبری است، طغیان میکنم. راه حل این معضل افتادگی و تواضع است. قرآن کریم میفرماید: ای مردم! همه‌ی شما در مقابل خداوند متعال فقیرید. به این معنا که ما در تمام شئون وابسته به خدا هستیم.

مناجات‌های اهل بیت علیهم السلام  به ویِژه همین دعای ابوحمزه ثمالی را ببینید چقدر متواضعان و خاشعانه است، اهل بیت هم در مقابل خداوند متعال تواضع و فقر و نداری خود را بیان می دارند. آن‌ها  واقعا باور دارند که حقیقتا در مقابل خداوند متعال عبد هستند .

وی افزود: بزرگان می‌گویند مراقب باشید زندگی شما مرفهانه نباشد، حس بی نیازی به شما دست ندهد. جلوه  پُری در شما یا بچه‌هایتان بروز نکند، اهل طغیان می‌شوند، کل آقازادگی از همینجا آغاز می‌شود و طغیان‌ها از اینجا شروع می گردند.

حجت الاسلام الهی راد با بیان ویژگی‌های زندگی اهل بیت علیهم السلام  و تواضع و سادگی و افتادگی حضرات معصومین علیهم السلام افزود: زندگی مقام معظم رهبری را ببینید؛ گروه مستندسازی میخواستند از زندگی ایشان مستند درست کنند اما ایشان مخالفت نمودند و گفتند شما اگر مستند بسازید مردم باور نمی‌کنند این زندگی رهبرشان است از این جهت با ساخت این مستند مخالفت نمودند.

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی (ره) گفت: امروزه غرب با ما چه کرد؟ شبیخون فرهنگی دشمن این بود که با ما کاری کند که به ما حس بی‌نیازی دست دهد. به لحاظ فکری دانشجویان را استحاله فکری نمودند که وقتی شعارشان آزادی است و منظورشان از آزادی "هر چه دلم میخواهد" است نه آن آزادی که مد نظر امام حسین علیه السلام بود. این همان استحاله‌ای است که غرب با شعارهای دینی و مفاهیم آن  مسیری را برای جوانان مان ترسیم کرد تا به سمت بی‌نیازی بروند.

حجت الاسلام الهی راد در توضیح ضرورت تقویت مبانی و اندیشه‌های بنیادین افزودند: طرح ولایت یک دوره 40 روزه است که در محضر امام رضا علیه السلام برای  تقویت مبانی فکری دانشجویان برای مقابله با حملات  بینشی دشمنان به مبانی ما دارند برگزار می گردد.

وی با تاکید بر شأن اجتماعی فرهنگیان گفت: شما دانشجو معلمان که قرار هست بچه‌های ما  دردست شما امانت باشند و دانش آموزان قبل از آنکه پای منبر ما بیایند پای درس شما می نشینند باید مبانی فکریتان را در این بمباران فکری - فرهنگی محکم و استوار کنید. 40روز دوران محدودی است که انسان بتواند مقابل شبیخون فرهنگی این دشمنان روی خودش کار کند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر الهی راد گفت : فتنه 88 حاصل بیست سال شبیخون فرهنگی بود که حس بی‌نیازی به انسان‌ها بدهد. این بی‌نیاز نتیجه‌اش به کف خیابان آمدن و در نهایت آتش زدن یک بسیجی در کف میدان! و آتش زدن اتوبوس و مغازه‌ های مردم  حاصل این تفکر و استحاله‌ی فکری است. که این هزینه سنگین را برای کشور ایجاد کردند.