سخنرانی ریاست مرکز آموزش اندیشه‌های بنیادین (مآب) در جمع دانشجویان دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش اندیشه های بنیادین (مآب) روز گذشته 30اردیبهشت 1398 حجت الاسلام و‌المسلمین دکتر الهی راد رئیس مرکز آموزش اندیشه‌های بنیادین (مآب) در دانشگاه اراک به سخنرانی پرداختند.

در این مراسم که با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه اراک برگزار شد، ایشان به تبیین مبانی اندیشه‌های اسلامی و ضرورت توجه به مبانی فکری دانشجویان پرداختند.

لازم به ذکر است یکی از دوره‌هایی که به مبانی اندیشه‌های اسلامی می پردازد دوره‌های طرح ولایت است.این دوره‌ها درسال‌های اخیر برای اقشاری همچون؛ اساتید دانشگاه‌ها، نخبگان علمی، فرهنگیان، پزشکان و کارکنان بعضی وزارت خانه‌ها برگزار گردیده است.

محتوای این دوره‌ها، سلسله دروس مبانی اندیشه‌اسلامی است که شامل شش کتاب با عناوین: معرفت شناسی، خداشناسی، انسان شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق و فلسفه سیاست می باشد.

مشروح سخنرانی این جلسه در روزهای آتی تکمیل میگردد.