آیت الله رجبی درافتتاحیه تربیت مدرس ناجا:این یک نعمت است که انسان در موقعیتی قرار بگیرد که موجب اصلاح مبانی معرفتی باشد + گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش اندیشه های بنیادین موسسه امام خمینی (ره) آئین افتتاحیه دومین دوره تربیت مدرس طرح ولایت سازمان عقیدتی و سیاسی ناجا در 15 شهریور 1399 برگزار شد.

این مراسم در محل موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با سخنرانی حضرت آیت الله رجبی قائم مقام محترم موسسه امام خمینی (ره) اجرا شد.

در این جلسه که با حضور روحانیون سازمان عقیدتی و سیاسی ناجا که برای حضور در دوره های تربیت مدرس طرح ولایت پذیرفته شدند برگزار شد حجت الاسلام خوش اخلاق مسئول تربیت مدرس مرکز آموزش اندیشه های بنیادین به تبیین آئین نامه آموزشی تربیت مدرس پرداخت .

در این مراسم حضرت آیت الله رجبی با بیان نعمت خدمت در طرح ولایت و معرفت افزائی در جامعه فرمودند: طرح ولایت برای هر گروهی برگزار شده است همه این طرح را موجب اصلاح می دانستند و موجب تعالی اخلاقی و معرفتی خود می خواندند.

آیت الله رجبی فرمودند: در دوره نخبگان کشوری مسئولین این دوره می گفتند در بین تمام دوره هائی که برای نخبگان برگزار می کردیم طرح ولایت از همه جامع تر و بهتر و مفیدتر بوده است. این یک نعمت است که انسان در موقعیتی قرار بگیرد که موجب اصلاح مبانی معرفتی اقشار مختلف جامعه باشد.

حضرت آیت الله رجبی افزودند: از ویژگی های ممتاز این دوره ها این است که این سلسله دروس در یک ظام واحد عرضه میشود و از زیر بنائی ترین مباحث آغاز میشود تا به آن نقطه مطلوب می رسد و اینکه علاوه بر ذهن دل ها را درگیر می کند.