آیین افتتاحیه طرح ولایت مجازی ۲هزار نفر از طلاب خواهر سراسر کشور

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش های آزاد موسسه امام خمینی ره  آیین افتتاحیه طرح ولایت مجازی ۲هزار نفر از طلاب خواهر سراسر کشور چهارشنبه، ۸ بهمن ماه ۱۳۹۹، ساعت ۸:۳۰ صبح یرگزار میشود.

در افتتاحیه این دوره که با همکاری مرکز آموزش های آزاد موسسه امام خمینی ره و حوزه علمیه خواهران برگزار می شود حضرت آیت‌الله رجبی(دام ظله) قائم مقام محترم موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، حجت‌الاسلام والمسلمین بهجت پور (زید عزه) مدیر محترم مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران سخنرانی می کنند.

این مراسم در قم، بلوار امین، کوچه ۵۱، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، سالن آیت الله شرعی و فراگیران محترم دوره می‌توانند از طریق پنل خود در سامانه آموزش مجازی مرکز آموزش‌های آزاد موسسه امام خمینی (ره) وارد جلسه شوند یا از طریق لینک مستقیم
وارد شوند.