جلسه تودیع و معارفه ریاست مرکز آموزش های آزاد با حضور آیت الله رجبی برگزار شد

در این جلسه ریاست محترم موسسه امام خمینی ره ضمن گرامیداشت یاد و نام علامه مصباح یزدی ره، از خداوند متعال توفیق انجام وظیفه را برای ادامه دهندگان راه ایشان طلب کردند.

ایشان وجود نیروهای توانمند و مخلص در مجموعه موسسه امام خمینی ره را مرهون وجود مبارک علامه مصباح یزدی ره و اخلاص ایشان دانستند. و این را درسی برای ما دانستند تا ما هم همانند ایشان در اخلاص و تشخیص و عمل به وظیفه پیرو ایشان باشیم.

حضرت آیت الله رجبی افزود: در مجموع فعالیت های موسسه امام خمینی ره، طرح ولایت یک امر ویژه است و خود علامه مصباح در مورد این طرح می فرمودند: این کار اگر حاصل عمر من باشد من راضی هستم این فرمایشات و فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد این طرح نشان می دهد که این طرح هم یک طرح مقدس است و هم یک طرح اثر گذاری است هم برای نظام هم برای اسلام و هم برای مکتب اهل بیت علیهم السلام و این می طلبد که هر یک از ما که توفیق پیدا کردیم در این کار سهیم باشیم ، این را لطفی از جانب حضرت بقیه الله تلقی کنیم و شکرگذار آن باشیم.

ایشان ضمن تشکر از جناب حجت الاسلام و المسلمین مهدی ابوطالبی به عنوان یک نیروی علمی و توانمند، اعضای شورای سیاست گذاری، خصوصا جناب حجت الاسلام و المسلمین مجتبی مصباح و حجت الاسلام و المسلمین الهی راد ، ارزش حقیقی را تشکر صاحب اصلی این کار از این عزیزان معرفی کردند. ایشان همچنین بابت قبول این مسئولیت توسط حجت الاسلام و المسلمین شبان نیا تشکر کردند و ایشان را یک نیروی علمی، توانمند و از مدرسین موفق معرفی کردند. و از خدای متعال برای ایشان توفیقات روزافزون و وصول به اهداف این مسئولیت را طلب کردند.